Bolig detalj

Odin Gruppen er en eiendomsutvikler som investerer i egne og felles prosjekter innen bolig og næring. Vi står for høy gjennomføringsevne, og leverer sterke resultater.

Vi har holdt på i snart 15 år, og jobber i dag med prosjekter over hele landet – fra Vadsø i nord til Evje i sør. Med bred kompetanse og tilgjengelige ressurser for hver enkelt fase i et utviklingsprosjekt, sørger vi for at prosjekter kan bli gjennomført på best mulig måte. Dette innebærer at vi tar prosjekter hele veien fra en startfase med idéer og skisser, til gjennomføring og utførelse.

Med helhetlig kompetanse og lang erfaring sørger vi for at alle våre prosjekter ferdigstilles

Effektive og smidige prosesser

Våre selskaper kan bidra med ressursene som kreves inn i et prosjekt. Selskapene er vant til å jobbe tett og samarbeide på de fleste prosjekter. På den måten blir gjennomførelsen sømløs og effektiv, og du slipper å forholde deg til en rekke forskjellige leverandører i de ulike fasene.

Bolig
Skygge på vegg

2010

Odin Gruppen ble startet av brødrene Tvindesæter

2012

Odin Prosjektering ble stiftet for å sikre seg prosjektering under samme tak, og for å sørge for raske og smidige prosesser

2020

Odin Gruppen kjøper Cacus Brannsikkerhet AS og endrer navn til “Odin Brannteknikk” for å kunne sikre seg effektiv og grundig brannrådgivning på alle prosjekter

2022

Odin Prosjektering kjøper Romfarer arkitekter for å kunne tilby et bredere spekter av tjenester for sine kunder

2023

Odin Prosjektering fortsetter å vokse og bytter navn til Vitreo for å ta en tydeligere posisjon i markedet